2021. december 5., vasárnap

KT TECHNOLOGY MF-2HD 1.44 MB floppy lemezek - Jelenlegi ára: 1 150 Ft

***********************
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
***********************
Csak személyes átvétellel (Budapest XI. kerületben a Bikás Parki (M4-es) metrólejárat előtt) vagy Foxpost-tal tudom küldeni a termékeket, más küldési módot (postán maradó, MPL stb. ) nem tudok vállalni, kérem ennek tudatában licitáljon!!
*************
TERMÉKLEÍRÁS
*************
Eladók a képeken látható 13 db KT TECHNOLOGY MF-2HD 1. 44 MB-os DOS alatt egyesével hibátlanra formatált floppy lemezek (+ műanyag tárolódoboz) egyben.
Miután ezek nem mai gyerekek, garanciát nem tudok vállalni, hogy hibátlanok is maradnak pl.: szállítás után is. Matrica eltávolítóval egyesével kezelt lemezekről van szó ahol az eltávolítás nem minden esetben volt 100%-os. Némelyik lemez ceruzával volt feliratozva aminek eltávolítása nem sikerült teljes mértékben. A 13-ik lemez egy eredeti matricázott példány.
**************************************
KAPCSOLATFELVÉTEL ÉS BANKSZÁMLASZÁM
**************************************
1. A termék leütését követően automatikus levélben küldöm a bankszámlaszámot, ahova az utalást várom. Ha ez 7 napon belül nem történik meg, vagy a vásárló nem veszi fel velem a kapcsolatot, akkor a terméket újra meghirdetem, és negatív értékelést adok!
Előfordul sok eetben, hogy a használt levelező program vagy a levelező szolgáltató SPAM-nek minősíti a Vatera automatikus levelét, ez esetben a számlaszámot kérésre természetesen elküldöm.
2. Több termék összevárására van lehetőség, de akkor kérem mindenképp jelezze, hogy tudjak róla!
3. A termékek alatt van lehetőség kérdezni, írni, csak kapcsolatfelvétel céljából, vásárlási szándék nélkül kérem ne üsse le a terméket, mert negatív értékelést adok!


Jelenlegi ára: 1 150 Ft
Az aukció vége: 2021-12-05 18:47 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése