2021. december 3., péntek

Csúcs Pioneer PL-6 AudioTechnika AT101EP tűvel - NINCS MINIMÁLÁR! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Hagyatékból, költözés miatt eladó a képen látható súlyos, prémium minőségű Pioneer PL-6-os lemezjátszó, amely egykor csúcsminőséget képviselt, de ma is van aukció, amelyben 40 000 forint körüli áron vehető meg, illetve csak a tű értéke lenne újonnan kb. 17 000 forint.
Ezen a linken a Hifi Magazin leírását és tesztjét találhatod.
A készülék direkt hajtású, így a szíj megnyúlásától nem kell félni (nincs benne), illetve kvarc vezérli a sebességet, hogy mindig pontosan annyi legyen, amennyit kiválasztottunk.
A kar karbonfiberből ("polimergrafitból") készült, egyenes, kis tömegű és a kitűnő követési tulajdonságú. A végén kis tárcsával állítható be a 0-30mN közötti tűnyomás illetve anti-skating is található rajta.
A fedőplexi karcos, de nem törött, a zsanérok is épek.
A lemezjátszó félautomata, azaz bekapcsol, ha a karját a barázdák fölé visszük. Amikor a futómű eléri a névleges fordulatszámot, tehát pár másodpercen belül kigyullad a Quartz Locked jelzés. A játék végeztével a hangkar felemelkedik, helyére tér és kikapcsolja a gépet.
A tú keveset futott, szerintem talán 20 lemezt játszott le élete során.
A beépített RCA+földelés csatlakozóval kapcsolódik az erősítőhöz.
Kipróbálni erősítő híján csak "szárazon" tudtam, a karmechanika tökéletesen működött, a lejátszás szépen futott.
A vevő felelősségére postázom is, személyes átvétel Budapest XVII. kerületében, a Rákoshegyi posta épületében preferált.
Ne felejtsd el megnézni a további termékeimet is!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2021-12-03 13:02 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése