2020. május 26., kedd

Samsung RS68N8231WW/EF, fehér víz és jégadagolós Side by Side hűtőszekrény A++ - Jelenlegi ára: 359 990 Ft

Termékeink nagy részének mindössze néhány hajszálkarcolás a szépséghibája, melyek főleg a készülékek oldalán, Esetenként frontján találhatóak meg. Kiemelten figyelünk arra, hogy gépjeinken ne legyenek horpadások, nagyobb zúzódások, melyek már túl nagy kompromisszumot jelentenének Esztétikailag vásárlóink számára.
A Twin Cooling Plus ™ biztosítja a megfelelő hőmérsékletet és páratartalmat a hűtőszekrényben, és két független hűtőrendszer révén fagy le. Ez azt jelenti, hogy a hűtőszekrény levegője nem válik túl szárazzá, és egyes ételek kétszer olyan hosszúak maradnak. A magasabb nedvességtartalomnak köszönhetően a gyümölcsök és zöldségek frissessége hosszabb ideig fennmarad.
617 literes
A jég- és víz adagoló zökkenőmentesen be van építve az ajtó elejére, és kiegészíti a minimalista kialakítást.
A Samsung digitális inverteres kompresszora az aktuális hűtési igényektől függően több különféle üzemmóddal rendelkezik. A szokásos kompresszoroknak általában csak két módja van - start és stop. Több üzemmód miatt a kompresszor kevésbé terhelhető, így alacsonyabb az energiafogyasztás, csökkent kopás és kevesebb zaj.
A beépített Precise Chef Cooling ™ technológiát úgy tervezték, hogy csökkentse a hűtőszekrény hőmérsékleti ingadozását, hogy a lehető legegyenletesebben maradjon, és ezáltal jobban megőrizze az élelmiszer tartósságát. A technológia olyan fejlett, hogy képes fenntartani a ± 0, 5 ° C hőmérsékletet.
No Frost
szélesség 912 mm
magasság 1780 mm
mélység 716 mm

Jelenlegi ára: 359 990 Ft
Az aukció vége: 2020-05-26 15:53 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése