2019. október 24., csütörtök

Fisher-Price babakocsis járássegítő 2:1, Fisher-Price első babával együtt-saját dobozában-újszerű - Jelenlegi ára: 9 500

Eladó a képeken látható Fisher-Price babakocsis járássegítő Fisher-Price első babával. Állapota hibátlan, újszerű. 1-2 alkalommal volt csak használva és az is lakásban, későn vásároltuk. Saját dobozában, használati útmutatóval. Dohányfüst és állatszőr mentes lakásból.
Mattel Fisher-Price babakocsis járássegítő 2: 1 (járástanulás+szerepjáték)
Ajánlott kor: 9 hónapos kortól.
Igazi kislányos Mattel Fisher-Price tolható járássegítő babakocsi formájában, mely segít a babának az első lépések megtételében. A széles alap, könnyű és stabil markolat teszi biztonságossá a járás tanulását. A hátsó kerekek között nagyobb a távolság, hogy a baba kényelmesen lépkedhessen, illetve könnyen megfoghassa a tolókart.
A babakocsi forma ösztönzi a picikét a korai szerepjátékokra, mivel ha már nagyobb a baba, akkor babakocsiként használható, melyben a babán kívül akár a kedvenceit is tologathatja.
A babakocsin több játék is található:
-         Egy kismackó, aminek a pocakját ha megnyomjuk 2 különböző kellemes kis dallam csendül fel.
-         Pörgettyű színes golyócskákkal.
-         Lapozható babakönyv (nyuszi-egér képpel)
-         Mozgatható/tologatható kutya és cica figurák.
A baba Fisher-Price első baba, mely pihe-puha ölelgethető baba. A buksijában van egy csörgő. Állapota hibátlan, újszerű. Eredetileg a baba nem tartozéka a járássegítőnek, külön kellett megvásárolni.
Saját dobozában küldöm a használati útmutatóval együtt.
 
Az általam árult termékeket próbálom jól átnézni, de mivel használtak esetleg előfordulhatnak apróbb hibák, amiket én nem vettem észre. Természetesen, ha látok hibát jelzem és fotózom is. Kérlek, ennek tudatában vásárolj.
Kérdésre szívesen válaszolok.

Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2019-11-14 11:13 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése