2019. augusztus 30., péntek

Smanos W020 WiFi riasztórendszer + IP6 HD WiFi kamerarendszer készlet - Jelenlegi ára: 32 468 Ft

Gyártói cikkszám:
W020+IP6
Szállítási idő:
1 nap
W020+IP6 WiFi riasztórendszer + HD WiFi kamerarendszer készlet
Állítsd össze a saját biztonsági rendszered!
Csatlakoztasd az W020-as riasztó rendszert a hálózathoz WiFi-n, adj hozzá okostelefonod segítségével maximum 30 különböző vezetéknélküli kiegészítőt és állítsd össze saját biztonsági rendszered. A Smanos W020 így ideális otthonod, kisebb irodák és üzletek hatékony védelmére.
Biztonság álruhábanA Smanos W020-as biztonsági központ modern, művészien kidolgozott, díjnyertes dizájnnal készült. Egyszerűen elegáns, így jól illeszkedik szinte bármilyen belső stílushoz. Diszkrét módon őrködik a háttérben, és ezzel egyszerűen megfizethetetlen biztonságot nyújt.
Pontos és egyszerű működésA Smanos a Plug and Play elvhez hűen minden eszköz telepítését a lehető legegyszerűbbre tervezte. Egyszerűen csatlakoztassa a biztonsági központot, kapcsolja be kiegészítőket, töltse le az ingyenes Android/iOS applikációt. Az app segítségével adja hozzá a kiegészítőket a biztonsági központokhoz. Az app segítségével pár lépésben, könnyedén hozzáadhat, eltávolíthat eszközöket vagy éppen módosíthat a rendszer beállításain, pl: sziréna hangerő, riasztási idő, ki és belépési késleltetés.
Egyszerű, mint az 1x1Ki gondolta volna, hogy a biztonság ennyire egyszerű is lehet? A Smanossal nem kell aggódni a havidíjak, szerelési költségek miatt, ráadásul a rendszer képes együtt növekedni az igényekkel. Az ajtó/ablak érzékelőktől kezdve a vízszivárgás, a gáz és a füst riasztók is vezetéknélküliek, így öntapadós ragasztóval könnyedén, és nyomtalanul lehet őket felragasztani.
A biztonság újradefiniálásaA rendszer rugalmasságát a több, mint 1 000 000 rádió frekvencia kombináció biztosítja.
Technológia, a biztos támaszA csúcsmodern, védett 868/915 MHz protokollon keresztül a rendszer zavarmentes kommunikációt biztosít nagy távolságokra is. Ez garantája, hogy biztosan megkapd a riasztási értesítést!
24/7 felügyeletA Smanos W020 éjjel-nappal, éberen őrködik, figyelme pedig egy pillanatra sem lankad (nem úgy, mint a biztonsági őröké. A tartalék akkumulátor biztosítja, hogy szabotázs vagy áramkimaradás esetén, akár több mint 15 órán keresztül működjön a rendszer.
Digitális madárijesztőHa a Smanos W020 vészhelyzetet érzékel, akkor beindul a sziréna, a rendszer pedig értesítést küld az okostelefonra, így mindig tájékoztat, nem számít, hogy Ön éppen hol van.
Felbecsülhetetlen védelem: Nem számít, hogy Ön Apple vagy Google felhasználó, hiszen a Smanos W020 rendszer iOS és Android appként is elérhető.
A csomag tartalma: 1 db W020 LAN riasztórendszer1 db RE2300 távirányító2 db DS2300 ajtó/ablak nyitás érzékelő

Jelenlegi ára: 32 468 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése