2019. augusztus 27., kedd

Honor Watch Magic Black EU - Jelenlegi ára: 43 520 Ft

Honor Watch Magic
 
**Magyar nyelv nem szinkronizálható a készüléken!
 
 
HONOR WATCH MAGIC BLACK
Képernyő: 1, 2 "
Gyorsulásmérő, barométer, pulzusmérő
GPS navigáció
Akkumulátor: Akár 7 napig működik
 
 
VALÓS IDEJŰ EDZÉSI PARAMÉTEREK
 
 
A Honor Watch Magic pulzusmérővel van felszerelve, amely a TruSeen 3. 0 technológiával együttműködve folyamatosan mér, és azonnali információt nyújt a test edzés szintjéről és aktuális paramétereiről.  Az eszköz által elérhető tevékenységgel és az intelligens edzési tippekkel kombinálva átfogó képet kap, amely figyelemmel kíséri az edzést és segít megvalósítani terveit.
 
 
 
 
JAVÍTOTT NAVIGÁCIÓ
 
 
Futás közben nem fog eltévedni, mert a Honor Watch Magic támogatást kapott három helymeghatározó rendszerhez - GPS, GLONASS és Galileo.  Ennek eredményeként, függetlenül attól, hogy hol edz, mindig pontos útvonal-leolvasást és aktuális pozíciót kap.  Sőt, a Honor Watch Magic 3D alternatív útvonalat is adhat az útvonallal kapcsolatban, figyelembe véve az irányt és a magasságot.
 
 
 
 
HOSSZABB ÜZEMidő 
 
 
Értesítések az üzenetekről és a bejövő hívásokról, az alkalmazásból származó információk és ütemezett találkozók - mindezt a Honor Watch Magic okosóra képernyője mind mutatja.  Sőt, ezek a funkciók azonnal működnek, mivel az óra innovatív, kétmagos processzoron működik, lehetővé téve nemcsak a gyors munkát, hanem az energiatakarékosságot is.  Ennek eredményeként az okosóra akkumulátora akár 7 napig is folyamatosan működhet.  
 
 
 

Jelenlegi ára: 43 520 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése