2022. május 2., hétfő

Yeedi Auto porszivo - Jelenlegi ára: 400 000 Ft

? 30 napos kihangosítótisztítás? Felejtse el a porszívózást, és búcsúzzon a gyakori, büdös szemétgyűjtő tisztítástól, az önürítő állomásnak köszönhetően, amely automatikusan eltávolítja a szennyeződést a yeedi szemétládájából, és akár 30 napig is eltartja a port. Nincs több tüsszögés vagy viszkető orr, tökéletes család háziállatokkal és gyerekekkel.
? Porszívó és felmosó egyidejűleg? a yeedi vákuumállomás sokoldalú. Robusztus porszívózást és komoly felmosást végez az iparág vezető szívóteljesítményével és intelligens felmosórendszerével-egyetlen futással kifogástalanul tisztán hagyja padlóját.
P 3000Pa legyőzhetetlen szívóerő a hatalmas felszíváshoz? 3000Pa erős szívóteljesítmény, valamint a 4 fokozatú tisztítórendszer, amely felmosja a szennyeződéseket, a morzsákat, a háziállatok szőrét és egyéb, a padlóról és a szőnyegről származó hurkot, mint a hurrikán.
? Azonosítsa padlóját, tisztítsa meg szakértőit:? A legkorszerűbb szőnyegészlelési érzékelőkkel felszerelt Yeedi tisztában van a padlótisztítás know-how-jával-Felhajtott szívóerővel porszívózik, és elkerüli a felmosást szőnyeg észlelésekor, és legyen csendes amikor kemény padlón van.
? Vizuális térképezés, tiszta tisztaság:? Itt az ideje, hogy frissítsük a véletlenszerű és giroszkópos robotporszívókat, akik körbeütköznek, kihagyják a foltokat és örökre megtisztítják. A yeedi vizuális térképezési technológiája zökkenőmentesen működik a padlókövető érzékelővel, amely GPS-ként követi nyomon a teret a hatékony padlótakarítás érdekében másodperc töredéke alatt, nappal és éjszaka.
? Szerkeszthető otthoni térkép? yeedi azonosítja a szobákat, és ennek megfelelően szerkeszthető otthoni térképet készít. A térképre koppintva válasszon ki egy tisztítandó szobát, és jelölje ki azt a célterületet, amelyet a yeedi szeretne megtisztítani vagy el kell távolítani úgy, hogy a térképen olyan zónákat rajzol, mintha grafikus táblagépen festene.
? 200 perc üzemidő, automatikus újratöltés és újraindítás? A yeedi vákuumállomás akár 200 percig is üzemel egyetlen feltöltéssel, így megbízható segítője a nagy ház takarításának. Amikor lemerül az akkumulátor, visszatér a töltő dokkolóba újratöltésre, és folytatja a tisztítást ott, ahol abbahagyta a zökkenőmentes és teljes tisztítási ciklus érdekében.
? Alkalmazás- és hangvezérlés? Tervezze meg a takarítást, állítson be virtuális határt, ahol nem szeretné, hogy a jedik elérjék, vagy válasszon ki egy adott szobát, ahol bármikor és bármikor tisztíthat intuitív yeedi -alkalmazásunk segítségével. A takarítást hangutasításokkal is vezérelheti az Amazon Alexa és a Google Assistant kompatibilitásnak köszönhetően.
? Mit kap? yeedi vac Station robotporszívó x 1, önkiürítő állomás x 1, főkefe x 1, oldalsó kefe x 1, HEPA-szűrő x 1, víztartály x 1, szemetes x 1, moduláris felmosó, 1 Felhasználói kézikönyv és 12 hónapos gondtalan garancia x 1. (Megjegyzés: Csak 100-130 V amerikai feszültségnél dolgozzon)

Jelenlegi ára: 400 000 Ft
Az aukció vége: 2022-05-03 01:54 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése