2021. június 28., hétfő

Magic Wrap mikroszálas hajszárító kendő - kíméletes és egyszerű hajszárítás! - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Szárazabb haj rövid időn belül, hajszárító nélkül? A Magic Wrap mikroszálas hajszárító kendővel mindez lehetséges!
Főleg a hosszúhajúak küzdenek azzal, hogy hajmosás után órákig kell törölközővel a fejükön mászkálniuk, ha nem akarják a csurom vizes hajukat azonnal hajszárítóval szárítani. A hajat nem előnyös sokáig fújatni vele a roncsoló hatás miatt, ha van rá mód, hagyni kell saját magától megszáradni.
A Magic Wrap-ben az a zseniális, hogy csak rátekered a fejedre, és máris kezdi teljesíteni a küldetését. Ezentúl nem kell vesződni hosszú ideig a hajszárítóval, hajmosás után a Magic Wrap törölköző szinte teljesen felszívja a nedvességet a ‘ loboncodról’. Amíg kiválasztod az aznapi ruhádat, már le is veheted a kenőt és éppen csak egy rövid ideig kell bekapcsolnod a szárítót.
Tökéletes társ lesz nem csak otthon, de az edzőteremben és utazáskor is. Mivel bármilyen pici táskába befér, sosem jöhetünk zavarba, ha épp olyan helyzetbe kerülnénk, amikor a hajunk vizes lesz. Esetleg ha eláznánk reggel munkába menet vagy csak este a torna után nem akarunk csapzott fejjel kimenni az utcára. Apróságnak tűnik, ám nem az, egy Magic Wrap hajszárító kendőt végtelenül jól ki lehet használni.
Csapj le te is a lehetőségre, hogy most jóval olcsóbban megkaphatod a pillanatok alatt száradó haj élményét!
A normál törölközőnél gyorsabban szívja magába a nedvességet!
Anyaga:  Mikroszálas
Méret:  25× 60cm
 
Szín:   Lila, Rózsaszín , Kék ( A megrendelés során a megjegyzés rovatba írd a kívánt színt )

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2021-06-29 07:51 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése