2020. február 24., hétfő

588BT Black/Silver Bluetooth fejhallgató fekete/ezüst - LEÉRTÉKELT, OUTLET TERMÉK (37) - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

A Magnat-LZR 588BT egy nagyon kényelmes, ergonómikus kialakítású, Bluetooth fejhallgató. Stílusos, cool, modern! Szeretnél egy kíváló hangot, de nem szereted a kábeleket? Akkor neked a legjobb választás az LZR 588BT, ami egy Bluetooth és aptX technológiával megtervezett vezetéknélküli fejhallgató, beépített akkumulátorral. A hangja teljes, dinamikus és erőteljes. A megjelenése friss és elegáns. Az ár/érték aránya verhetetlen!
A lézer, mi mást!. LZR - lézer! A márka nevében a technológia. Az ultra precíz Klippel lézeres mérési rendszer biztosítja a ultra pontos hangzást, nagyobb dinamikával és kevesebb torzulással, bármilyen hangerőn. A Bluetooth vezetéknélküli AptX garantálja, hogy torzitásmentes és tiszta hangokat szólaltasson meg akár a mély- vagy a magastartományban.
Stílusos, elegáns és kényelmes. Az ergonómia kulcsfontosságú elemei. Ez a LZR filozófia! Tökéletes illeszkedés bármilyen fejméretre. Memória hab fülpárnák biztositják a kényelmes viseletet. Az eredmény, optimális kényelem és kiváló passzív zajszűrés. Az Air-Tech szellöztető rendszernek köszönhetően nem melegszik fel. Lélegző anyagokat használtak fel és fülkagylóknál apró nyílásokat alakítottak ki.
Tervezés, nagy körültekintéssel. Rugalmas, praktikus, kényelmes. A tervezésnél ezek alapvető fontosságúak. Ezt mind tudnia kell a Magnat-LZR fejhallgatóknak. A legjobb anyagokat használták a gyártás során. Optimális merevségű polipropilén, amely ellenáll a törésnek. Szilárd, csuklós mechanikák és rugóacél fejpántok biztosítják a tökéletességet. Összecsukható, igy könnyen tárolható.
DWX-Thiele design. A Technológia és tervezés kombinációjából születik meg a prémium termék. Helmut Thiele tervező munkája testesíti meg a modern életstílust egy új generáció számára. Igy a technológia mellett a design is Made In Germany.
Tiszta, nagy teljesítmény minden területen. Az akkumulátor akár 19 órán keresztül biztosítja a zenehallgatást. Teljesen feltölthető akár 2 óra alatt. Bármilyen USB interfaceről tölthető. Mi a helyzet, ha mégis lemerül az akkumulátor? Nincs probléma. A fejhallgatóhoz adott magas minőségű, gubancolódás mentes kábellel tovább élvezhetjük a zenéket, vagy a telefonálást.
Rugalmas és hatékony. A kíváló minőségű kábelek kizárják a lehetőségét a gubancolódásnak. Különleges csavarodásmentes kábel, amely véd a törés, szakadás ellen is. A nagy tisztaságú oxigénmentes, OFC réz kábel garantálja a veszteségmentes jelátvitelt. Minden csatlakozója aranyozott ami segiti a maximális érintkezési megbizhatóságot. Világos koncepció, tiszta hang.  
Főbb jellemzők:
Németországban kifejlesztett
Zárt, fűlre simuló kialakítás
Design DWX-Thiele
Integrált nagy teljesítményű lítium akkumulátor, ami akár 19 órán át használható és bármilyen USB-ről feltölthető akár 2 óra alatt
Integrált, nagy pontosságú, sztereó erősítő Bluetooth és aptX technológiával a legjobb hangmínőség érdekében
Ha lemerül a fejhallgató, a tartozékként elérhető, minőségi audio kábellel is használható
Beépített, szélvédett, precíziós mikrofon kihangosítóval szerelve, ami kiváló minőségű
Kíváló minőségű bőrből készült
Puha tapintású festett felületek
Összecsukható, könnyű és biztonságos
Cserélhető prémium gubancmentes kábel
Technikai adatok:
Frekvencia átvitel: 15-23. 000Hz
Érzékenység: 118dB (1 kHz, 1 V RMS)
Impedancia: 32 Ohm
Súly: 239 gramm
Kiállított, bemutató termék, 1 hét jótállással.


Jelenlegi ára: 9 999 Ft
Az aukció vége: 2020-03-05 10:06 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése