2019. június 24., hétfő

Chefparade főzőiskola főzőkurzus voucher 2 fő részére - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Eladó Chefparade főzőkurzus részvételre jogosító kupon 2 fő részére. 2020. 06. 11-ig váltható be. Eredeti ára 26. 990 forint. Vásárlás után emailben küldöm.  
KURZUS MENETE
Tematikus főzőestjeink kb. 3 óra hosszúak. A menü 3-5 fogásos, kiscsoportos főzés.  
Óráinkat elsősorban felnőtteknek ajánljuk, de gyermekeket felnőtt felügyelettel a kurzus nehézségi fokától függően 10-12 éves kortól szívesen várunk.  Az árak tartalmazzák: minden anyagot és eszközt, egy üdítőt, recepteket. A főzőtanfolyamokon saját alapanyagot, eszközt nem tudtok használni. Célszerű baráttal/barátnővel/ismerőssel jönni - mivel az órákon legtöbb esetben párban főznek.  Az ételek a kurzuson elfogyaszthatók és/vagy hazavihetők, amelyhez a dobozokat mi biztosítjuk.
A vouchert egy évig lehet felhasználni - a hentesműhely kivételével bármelyik kurzusunkra érvényes. Az ajándékozott választhatja ki, hogy melyik kurzusra jönne - online tud jelentkezni a voucheren található vonalkód/szám megadásával. (Amennyiben 1 éven belül az ajándékozott nem tudja felhasználni a vouchert és nem szeretné veszni hagyni a főzési lehetőséget, élhet a hosszabbítási lehetőségével. Ennek összege 1. 000 Ft/fő/hó, melyet a kurzuson rendezhet. )
Kérjük vegyétek figyelembe, hogy főzőkurzusainkon maximum 4 fős társaságokat tudunk fogadni.

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2019-07-14 18:40 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése