2019. április 25., csütörtök

Huawei CM51 Hordozható bluetooth hangszóró, Szürke - Jelenlegi ára: 11 730 Ft

 Huawei CM51
Élvezd kedvenc zenei előadóid az új CM51 vezeték nélküli piros hangszóróval. Ez a modern designnal rendelkező Huawei hangszóró remek teljesítményt nyújt. Lenyűgözi a felhasználót az általa nyújtott hangerővel és minőségi hangzással, amely a környező teret is betölti. A hangszóró legfőbb előnyei a maximális mobilitás és a könnyű hordozhatóság. Praktikus mikrofonnal is fel van szerelve és segélyhívásokhoz is használható. A zsinórja segítségével könnyen felakaszthatod a hátizsákra, övre vagy kerékpárra.
A Huawei CM51 szürke bluetooth hangszóró legfontosabb jellemzői
Modern Bluetooth 4. 1 vezeték nélküli technológia Nagyszerű hangreprodukció Kompakt méretekAkár 8, 5 órás üzemidőTöltési idő 2-3 óraIPX5 szintű vízvédelemKiváló minőségű beépített akkumulátor 700 mAh kapacitássalBeépített kihangosítóPiros design
Élet kábelek nélkül
A modern Huawei CM51 bluetooth vezeték nélküli technológiával rendelkező hangszóró - szürke kivitelben, egyszerűen és gyorsan csatlakoztatható a legfeljebb 10 méteres távolságban található laptophoz vagy mobiltelefonhoz. A vezeték nélküli élet jóval egyszerűbb. A kiváló minőségű, beépített 700mAh-os akkumulátor akár 8, 5 órányi zenehallgatást biztosít. A felhasználó biztosan örömmel fogadja a hangszóró fröccsenő víz elleni vízvédelmét (IPX5 védettség).
A termék kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
A termék cikkszáma: HUA-CM51-GR


Jelenlegi ára: 11 730 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése