2019. március 27., szerda

Xiaomi Mi otthoni WiFi biztonsági kamera 360 1080p - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Várható szállitás: április második fele
360°-os látószög, 1080p HD felbontás
Infravörös éjszakai megjelenítésCsendes motorok, mozgásérzékelésPlafonra is telepíthető ? fordított felszerelésMi Home alkalmazás ? távoli felügyelet
 Mi otthoni WiFi biztonsági kamera 360°
 
 
 
GYORS TELEPÍTÉS, MINDÖSSZE HÁROM LÉPÉSBEN
 
  
 
  
 
  
 
Töltsd le az alkalmazást
Helyezd áram alá a kamerát
Nyomd meg a csatlakozást
360°-OS PANORÁMAKÉP
A teljesen körbeforgatható Mi otthoni WiFi biztonsági kamera panoráma módjával valóban otthont ad a teljes körű gondoskodásnak. Az intelligens, kétmotoros kamera 360°-os horizontális és 115°-os vertikális látóteret biztosít. A holt terek minimálisra csökkennek, ha bekapcsolod a panoráma üzemmódot.
Vízszintes 360° | Függőleges 115° | 100, 4°-ös látószögű lencse
TÖBB FÉLE TELEPÍTÉSI LEHETŐSÉG
Gyors és sokoldalú telepíthetőség: helyezd a Mi otthoni WiFi biztonsági kamerát oda, ahol a legjobban tetszik neked, otthonod bármely sarkába. Tedd fel a falra, lógasd le a mennyezetről, vagy helyezd egyszerűen a könyvespolcra.
 
A csavaros alaptartozék egyszerű működtetésű, és támogatja a különféle rögzítési módszereket, mint pl. oldalsó, függőleges. Nem csak az asztalon, ablakpárkányban vagy az éjjeli szekrényen lehet, hanem a plafonon, falon, bárhova felcsavarozható. A RESET gomb külső eszköz nélkül benyomható.
 
MOZGÁSÉRZÉKELÉS
A Mi Home alkalmazásban beállíthatod a személyes otthoni biztonsági őrödet, a Home Guard-ot, amely mindig a lakásodon tartja a szemét, akkor is, amikor te távol vagy. Bekapcsolás után a kamera 10 másodperces videót készít és push üzenetben elküldi a telefonodra, amennyiben mozgást érzékel, * hogy azonnal reagálhass a veszélyes eseményekre. A rögzített videó titkosítva kerül a Mi Cloud tárhelyedre, és 7 napig marad elérhető.
Napszakokra bontva meghatározhatod, a lakás mely pontját figyelje a kamera. A beállított időben abba a szögbe fordul, ahogy te azt korábban megadtad. Az értesítések időszakát is testre szabhatod, hogy pl. esténként és éjszaka ne küldjön üzenetet.
* Mobil internetkapcsolat szükséges, amely többletköltséggel járhat. Kérünk, egyeztess mobil szolgáltatóddal.  
 
ÉJJELLÁTÓ MÓD ? ŐRZI AZ ÉJSZAKA CSENDJÉT
Nem töri meg a sötétet, nincs fényszennyezés, így az éjszakád csendes és zavartalan maradhat. A Mi otthoni WiFi biztonsági kamerádon a kép mégis mindig tiszta, köszönhetően az éjjellátó infra LED-eknek, amelyek a lencse körül vannak elhelyezve. A motorok rendkívül csendben mozgatják a kamerát, így a család nyugalmát és az alvást nem zavarja.
 
10 x 940nm IR LED | Automata éjszakai üzemmód | Gyors és csendes motorok
LEBEGŐ ABLAK ? VALÓS IDEJŰ MEGFIGYELÉS
Nyisd meg a Lebegő Ablak funkciót a Mi Home alkalmazásban, így amíg te tevékenykedsz a telefonodon, folyamatosan megfigyelés alatt tarthatod az otthoni kamerádat (tökéletes pl. babafigyelésre).  
Böngéssz az interneten, olvass híreket, gyermeked tevékenységét valós időben követheted folyamatosan.
MI HOME ? AZ OKOSOTTHONOD
Az Android és iOS platformon elérhető Mi Home alkalmazással a Xiaomi komponensekből álló okosotthonodba integrálhatod a Mi otthoni WiFi biztonsági kamerát.
Rögzítheted az élő adást telefonodon, menthetsz pillanatfelvételt, beszélhetsz a kamerán keresztül az otthoniakkal, vezérelheted a kamera mozgását, módosíthatod a beállításokat, megfordíthatod a kamera képét (függőleges felszerelés esetén). Az applikáció ingyenesen letölthető:
 
    
 
ADAPTÍV MINDEN HÁLÓZATI KÖRNYEZETBEN
Az okostelefon alkalmazásban 3 minőségi fokozat közül választhatsz, amelyek mind más fajta adatátviteli sebességet eredményeznek.
Auto mód (AUTO) ? adaptívan alkalmazkodik az internet sebességéhez
Standard Definition (LOW) mód ? 640x360 felbontás
High Definition mód (HD) ? 1280x720 felbontás
Ha automata módban használod az alkalmazást, a kamera automatikusan az optimális minőségben fogja továbbítani a képet, amelyet a hálózati s az internet sebességéhez / kapacitásához / teljesítményéhez igazít.
TISZTA ÉS FOLYAMATOS KÉP
A Mi otthoni WiFi biztonsági kamera a mobiltelefonokéhoz hasonló antenna-technológiát tartalmaz, így könnyen és gyorsan csatlakozik a WiFi hálózatra, a rádiófrekvenciás teljesítménye kiváló, a kép tiszta és akadozás-mentes távoli megtekintés esetén, de a tényleges teljesítményt befolyásolja a hálózati környezet, ahol a kamera található. Vannak különbségek a WiFi routerek és az internetkapcsolatok sávszélességének teljesítményében.
EGYSZERŰ ÉS RUGALMAS TÁROLÁSI LEHETŐSÉGEK
A Mi otthoni WiFi biztonsági kamera ciklikusan rögzíti mozgásérzékelés után, vagy folyamatosan ? amennyiben van ? helyi tárolóra (min. class4 microSD kártya, max. 32GB).  
A Xiaomi Mi WiFI Router-en vagy más, kompatibilis NAS szerverrel az otthoni hálózatra mentheted a videókat, naponta készíthetsz róluk mentést.
A Mi Cloud felhőszolgáltatásban rögzítve megkétszerezheted az adatok biztonságát. Védd minden videódat és tekintsd meg őket közvetlenül a felhőből, élvezd a magas biztonsági szintet és az egyszerűen használható felhasználói felületet. Minden videó titkosítva kerül a felhőbe.
 
 
 
 
Töltsd le az alkalmazást
Helyezd áram alá a kamerát
Nyomd meg a csatlakozást
 
 
EGY OKOS BIZTONSÁGI ŐR
 
 
 
 
 
Kétirányú 
beszélgetés
Adat titkosítás
Éjszakai 
üzemmód
A kamera kialakítása minimalista, ipari dizájn-t követ mivel egyetlen darabból álló fedőlapja és rejtett microSD memóriakártya olvasója van. A Reset gomb, amellyel a gyári állapotot állíthatod vissza, rejtve van, ezen kívül semmilyen más kezelőszerv nincs a készüléken.
 
 
Egy darabból álló előlap | Rejtett kártyaolvasó | Gomb nélküli dizájn
 
A termék további tulajdonságairól érdeklődjön!

Jelenlegi ára: 12 500 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése