2018. február 24., szombat

Eladó 4 db SNOWFOX COURIER 185 60 R14 M+S gumi garnitura - Jelenlegi ára: 12 000 Ft


Eladó a képeken látható gumi garnitura.
SNOWFOX COURIER 185x60 R14 M+S
90% -s állapot,.
KECSKEMÉT-M5-M0-M3-Debrecenig a szállításban tudok segíteni!
NÉZD ME A TÖBBI TERMÉKEMET IS
Az aukcióról: Kérem, mielőtt licitál, győződjön meg róla, hogy valóban a leírt és a képen látható terméket kívánja megvásárolni. Ha a kép és a leírás nem egyértelmű az Ön számára, esetleg a szállítással kapcsolatosan van kérdése, kérem a licitálás/vásárlás előtt tegye fel kérdéseit, megelőzve ezzel a későbbi kellemetlenségeket.
A fizetésről: Ha megnyerte az aukciót kérem, emailban küldöm az utalási adatokat az emailben szerepel a telefonszámom is, 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot vagy 5 napon belül személyesen, vagy banki átutalással rendezze az áru kifizetését. Max 5 nap áll rendelkezésre a fizetésre , 6., 7. napon negatív értékeléssel zárom az aukciót és újra indítom a terméket.
Postázásról: Postai csomagküldő vagy DPD futárral tudok csomagot küldeniAz összeg beérkezte után 1-2nappal kerül postára a csomag. A feladásról email értesítést kap, amitől számítva 1-2 munkanap alatt célba ér a csomag. Csomagautomatába, Foxpostba nem tudok csomagot küldeni. Próbálok minden terméket kellő gondossággal csomagolni, de a szállítás alatt sérült csomagért nem tudok felelőséget vállalni! Minden csomagra kérhet törékenykezelést, ami a feladási díj 100%-a.
Minden kérdésre szívesen válaszolok 

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-02 20:15 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése