2018. január 29., hétfő

Pioneer - XDJ-RX2 DJ Kontroller - Jelenlegi ára: 524 900 Ft


Kiszállítás, fizetés, személyes átvétel, klikkelj ide infóért
Professzionális 2-deckes, 2 csatornás dj kontroller 7-inch-es érintő kijelzővel, 8 többszínű performance pad-ekkel, számtalan csatlakozási lehetőséggel, Rekordbox DJ szoftverrel
Kiszállítás, fizetés, személyes átvétel, klikkelj ide infóért
Az XDJ-RX2 a rendkívüli népszerűségnek örvendő XDJ-RX utódja, különböző innovatív funkciókkal, és beállításokkal felszerelve a professzionális NSX2 szériábol. Ezzel a 2-deckes, 2 csatornás rendszerrel mindenhol kényelmesen játszhatsz, akár csatlakoztatod laptopodat és rekordbox-xal használod, vagy simán egy USB-s eszközön tárolt zenékkel dolgozol. Az XDJ-RX2 egy nagy, 7-inches érintő kijelzővel rendelkezik, QWERTY kereséssel, és egyéb funkciókkal, amiket a CDJ-2000NXS2 és a DJM-9000NXS2-től vett át.
Az XDJ-RX2-esben nagy méretű 7 inch-es színes kijelző került beépítésre, QWERTY keresővel, ami kiegészült a gyorsabb navigáció érdekében a CDJ-2000NXS2-esen lévő forgó potméterrel és gombokkal. A keverő részen az effekt vezérlés teljes egészében a DJM-900NXS2-esre hajaz. A korábbi csatornánkénti 4 kék pad helyett már 8, színes pad segítségével vezérelhetjük a CUE pontokat, Beat Loop-ot, Slip Loop-ot és a Beat Jump funkciót. Ennek köszönhetően mixünket teljesen új szintre emelhetjük, mindezt egy olyan RX2-esnek köszönhetően, ami semmit sem veszített kompaktságából és tökéletességéből.
7-inches színes érintő kijelző
A 7-inches érintő kijelzővel folyamatosan követheted mixedet, egyszerű és gyors visszajelzést biztosít Wave Zoom-mal (nagyítható wave, színes wave-vel ), QWERTY billentyűzettel (keresés gépeléssel), Needle Search-el, Track Filter-rel és Short Cut funkcióval, és mindemellett zenéket is válogathatsz és tölthetsz be trackekre zenekönyvtáradból
Kialakítás és jellemzők
Az XDJ-RX2 segítségével pontos, és egyedi mixeket tudsz összeállítani beépített keverpultjának EQ szekciójával, csatorna fadereivel. Egészítsd ki mixeidet a kreatív Sound Color FX-el és Beat FX-el, amiket ugyancsak a zászlóshajó keverőből örökölt.
Többszínű Performance Padek
Engedd szabadon kreativitásodat a 8 darab többszínű Performance Paddel, mindkét deck-en, azonnali hozzáférést nyújtva olyan professzionoális funkciókhoz mint: Hot Cue-k, Beat Jump, Beat Loop, és Slip Loop
USB csatlakozás/Link export rekordboxhoz
Importálj trackeket a Rekordbox Music Management applikációba hogy előkészítsd őket BPM analizálással, Hot Cue-k és Loop-ok beállításával. Az USB csatlakozás/Link Export mód lehetővé teszi az előkészítet zenék hozzáférését laptopról, így nem kell USB tárolóeszközre átmásolni a fájlokat.
Rekordbox DJ licensszel
Minden XDJ-RX2-höz jár egy teljes értékű professzionális dj szoftver: a Rekordbox DJ. A beépített hangkártyájának köszönhetően a kontrollert egy USB kábellel laptophoz csatlakoztatva már használhatjuk is a szoftvert.
Mi változott az RX óta?
A kijelző kapcsán újdonság hogy most már a wave funkicó is multicolor (színes) visszajelzéssel rendelkezik.  
Felkerült a Selector potméter a kijelző mellé, mint az önálló nagy lejátszókon, valamint emellé a "back" "tag track" gombok felülre, alulra pedig az új szűrési funkció gombjai.
A Browse, Taglist, Info, Menu gombsor is felkerült a kijelző fölé, ahogy a nagy lejátszókon.
Ezeknek a változásoknak köszönhetően a kivezérlésjelző is feljebb került, helyet hagyva a Cue választó gombjainak.
A Sound Color-on is frissítettek, a gombok elhelyezkedése és elrendezése is változott, valamint kaptunk egy paraméterezési lehetőséget color-onként.
Az USB foglalatok elődjéhez képest az RX2-n jobb oldalt felül találhatóak, egy kupacban, és a jobb oldali foglalatba csatlakoztatott tárolóra rögzíthetjük a teljes mastert digitálisan, wav-ban.
A legnagyobb újdonság a 8 darab pad oldalanként, amik mostmár szinte bármilyen színnel tudnak világítani, funkciótól függetlenül.  
Az új USB Link funkcióval eltűnt az RJ45-ös csatlakozó, így már USB-n keresztül szinkronizálhatunk mindent.
 


Jelenlegi ára: 524 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése