2016. december 27., kedd

auna Areal Bar 360, soundbar, 4.0 bluetooth, max. 80 W, USB, AUX, koax., HDMI, HDMI-ARC - Jelenlegi ára: 42 990 Ft


auna Areal Bar 360, soundbar, 4. 0 bluetooth, max. 80 W, USB, AUX, koax., HDMI, HDMI-ARC
Termékkód: 10030837
Tökéletes kiegészítése a lapos televízióknak. Az auna Areal Bar 360 egy attraktív soundbar, amely főleg sokoldalú csatlakozási lehetőségeivel szerez jó pontokat. Az Areal Bar 360 Soundbart közvetlenül televízióhoz, DVD lejátszóhoz, vagy játékkonzolhoz csatlakoztathatjuk. A cinch bemeneten kívül különféle berendezések számára kínál csatlakozási lehetőséget az AUX-on, vezeték nélkül pedig a bluetooth-on keresztül. Minőségi hangátvitelt kínál a koaxiális csatlakozáson és optikai bemeneten keresztül. Ezenkívül USB interface-szel is rendelkezik, amellyel közvetlenül játszhatunk le audio fájlokat USB meghajtóról vagy külső merevlemezről. Különösen praktikus: az Areal Bar 360 a két HDMI bemenet mellett HDMI ARC kimenetet is kínál. Ez megkíméli a kábelt és lehetővé teszi a veszteségmentes jelfolyamot, mindkét irányban. Az audio és videó jelek a játékkonzolról tehát közvetlenül a soundbaron keresztül jutnak el a televízióba, és fordított irányban a televízió jel a soundbarba. A négy 2"-es szélessávú hangfal dinamikus hangképe személyre szabható a hangszínszabályzó két beállításával. Ezenkívül a basszusokat és magas hangokat külön-külön szabályozhatjuk. Kevés hely és bosszantó kábelek esetén a soundbar egy optimális megoldást kínál. Az auna Areal Bar 360 észrevétlenül megbújik a televízió alatt, vagy közvetlenül a falhoz is erősíthetjük a hátsó rögzítési pontokkal. Az auna Areal Bar 360 soundbart kényelmesen vezérelhetjük a kanapén ülve: A csomag része egy praktikus távirányító.
Fő jellemzők:
Multimediális soundbar filmek hangjának és zene lejátszására Széles csatlakozási skála: bluetooth, USB, koaxiális csatlakozás, optikai bemenet, AUX és HDMI bemenet, HDMI ARC kimenet Hangszínszabályzó beállítása: film vagy standard Különálló szabályzó basszusokra, magas hangokra és hangerőre Felállíthatjuk, vagy felszerelhetjük a falra Műszaki paraméterek:
Csatlakozás: 1 x optikai bemenet, 1 x koaxiális bemenet, 1 x AUX bemenet (3, 5 mm-es audio), 2 x HDMI bemenet, 1 x HDMI ARC kimenet, 1 x USB port Bekapcsoló/kikapcsoló gomb a berendezés oldalán 4 x 2"-es szélessávú hangfal RMS teljesítmény: 2 x 20 W Szélessávú hangfalak frekvenciatartománya: 80 Hz - 20 kHz Szélessávú hangfalak ellenállása: 4 Ohm Vezérlés távirányítóval vagy vezérlőpanellel LED kijelző A mellékelt anyagokkal felszerelhető a falra Energiafogyasztás: 45 W (készenléti üzemmód: < 0, 5 W) Áramellátás: AC 100-240 V~, 50/60 Hz Küldemény tartalma:
1 x soundbar 1 x távirányító 1 x CR2032 akkumulátor 1 x audio kábel 1 x tápegység 1 x szereléshez szükséges anyagok Használati útmutató Termék méretei:
Méretek: kb. 90 x 5, 5 x 8, 4 cm (SzxMxM) Hálózati kábel hosszúsága: 150 cm Audio kábel hosszúsága: 150 cm Tömeg: kb. 2, 0 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 42 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése