2016. szeptember 28., szerda

Autós kamera Novatek full hd 1080p éjszakai - Jelenlegi ára: 17 100 Ft


 Autós kamera Novatek 96650 mini car dvr camera dvrs full hd 1080p
Item Type: Car DVRInterface: AV-Out, HDMI, SD/MMC, USB2. 0Car Maker: Acura, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, citroen, Daewoo, Dodge, Ferrari, Ford, GMC, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Lincoln, Lotus, Maserati, Maybach, Mazda, Mercedes-Benz, Mercury, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, peugeot, Pontiac, Porsche, Ram, renault, Rolls-Royce, Saab, Saturn, Scion, Shelby, skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo, yamahaGPS logger: NoneVideo Format: AVI, MPEG-4OSD Language: Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, RussianDisplay Size: 2. 4"Chipset Manufacturer: NovatekView angle: 170°Pixels: 500MegaVideo Code: H. 264Battery: Built-inSpecial Features: Cycle Recording, Led Display, Microphone, Motion Detection, Night Vision, SD/ MMC Card, Time&Date DisplayCamera Resolution: 1920x1080Frames Per Second: 30
  
Some important knowledge about dvr programs
 
 
In China, you will find that  the price is very difference with the same machine appearance, why?? That is because they are different chips and solutions.
For example: Ambarella A7, Novatek96650, Novatek96220, Allwinner, Sunplus, STK, LingTong, GuoAn and so on.
 
Ambarella A7, Novatek96650 can achieve real FULL HD 1080P. It is the best chip and programs.
 
If you want to buy high-quality dvr. We recommend that you purchase Ambarella A7 or Novatek96650 programs.
 
Here are some comparison:
 
 
Program
 
Novatek 96650
AmbarellaA7
Novatek 96220 ,
Sunplus, LingTong
or  other  chips 
 
Price
 
45USD --  85USD
 
15USD  --   40USD 
 
Resolution
 
Real  FULL HD  1080P< br /> 
Fake1080P, Interpolation 1080P! ,
only 720P or 480p
 
Wide Angle
 
Real 170° Angle
 
Not Real 170°  Angle 
 
WDR Function
 
Real WDR, Good night vision
 
No  WDR , Weak night vision
 
Frame rate
 
30 or 60 frames  in 1080P
 
25 or 30 frames  in 720P 
 
 
 
 
 
High-quality Car dvr
 
CPU: Original Novatek 96650
 
FULL HD 1080P 
170  degree A+ grade high-resolution wide angle
 
1080P FULL HD resolution:
170 degree A+ grade high-resolution wide angle lens
Advanced H. 264 photography compression technology
2. 4 inch high resolution LCD, can watch while shooting.
4X digital zoom
Night vision function
Automatically turn on/off function
Support HDMI full HD video transmission
Support TF memory card, up to 32GB
Seamless loop-cycle recording function
Motion detection funct ion
G-sensor function
Language support: Chinese,  English,  French,  German,  Italian,  Japanese,                                 Polish, Portuguese,  Russian
 
Package contents:
1× Car dvr
1× Car charger line
1× Data line
1× Sucker
1× Packing box
 
 
Please note:  
 
 The CAR DVR can only be used on car which is of 12V power.  It may burn the motherboard  if used on carts of 24V power.  If you want to use it on carts,  please add a 24V12V converter.
 Thanks.  
 
Important tips about SD card
The car camera is HD1080P video recording, high requirements on the SD card. In order to guarantee the normal use of car camera, you need a SD card has high literacy rate. C10 high-speed card is recommended, and you must ensure that the SD card has good quality. If using low-quality SD card, car camera may not work p roperly.
Our SD card is rigorously tested, c10! -speed with high quality, can ensure the normal operation of car camera.
If you can not make sure that the SD card you buy in other place has good quality, we recommend when buying car camera while buying SD card here, which can ensure the normal use of car camera.
KÉRLEK VÁSÁRLÁS ELÖTT ÉRDEKLŐDJ, HOGY A KÍVÁNT SZÍNBEN / MÉRETBEN RENDELHETŐ-E, MERT ELŐFORDULHAT IDEIGLENES KÉSZLETHIÁNY!!
 
A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 2-3 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vona tkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
A méretet körültekintően válassza ki, cserére nincs mód.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, k özvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), má! srészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a me grendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefügg� � kérdések és kérések kezelése és megválaszol! ása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
-------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!


Jelenlegi ára: 17 100 Ft
Az aukció vége: 2016-10-19 11:22 . Autós kamera Novatek full hd 1080p éjszakai - Jelenlegi ára: 17 100 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése