2016. május 30., hétfő

Csip-Csup Csodák - 4. rész - Jelenlegi ára: 300 Ft

Eladó a képeken látható Csip-Csup Csodák képregény újság. A sorozat 4. része, két kis mesét tartalmaz: "A titkos kert" és "A léghajó".
A képregény használt, de korához képest jó állapotban van. Az újságban lévő rejtvények, feladatok meg vannak csinálva, és az utolsó oldalon bele is van firkálva (rajzolva), minden ceruzával. A lapok alján néhol foltos, elszakadva sehol nincs. A képeken látszik az állapota.
Személyes átvétel lehetséges Budapest XI. kerületben a Bikás Park (M4) környékén, valamint munkaidőben az Infopark környékén és Székesfehérváron. Székesfehérvárra csak kb. havonta 1-2 alkalommal hétvégén megyünk, így aki az ottani átvételt választja, kérem ezt vegye figyelembe.
Csak ajánlottan postázok! Pontos postázási díjat – nem vaterafutár és webox esetén – csak a csomagolás után tudok mondani.
A vásárlónak az aukció lezárását köve! tő 24 órán belül e-mail üzenetet írok. Amennyiben erre a vevő 1 hét, azaz 7 nap elteltével nem reagál, vagy más módon nem veszi fel velem a kapcsolatot, akkor a terméket újra meghirdetem, és negatív értékelést adok! Így kérem, csak az licitáljon, aki komolyan gondolja!

Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2016-06-12 21:34 . Csip-Csup Csodák - 4. rész - Jelenlegi ára: 300 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése