2021. január 3., vasárnap

CECILIA CLASSIC 36/38/S-es méretű, elasztikus anyagú, hosszú ujjú, mintás női felső - Jelenlegi ára: 500 Ft


Eladó CECILIA CLASSIC márkás, egyszerű, de divatos, szürke színű, mintával díszített női felső. A felső oldalt egyenes vonalú, rövidebb.
Pontos mérete a ruha nyakára nyomtatva található: S/36/38 -as, körülbelül női UK 6-os méretnek felelhet meg.
Anyaga valószínűleg elasztikus pamut. Pontos anyagösszetételét sajnos címke hiányában nem tudom megmondani. A ruhának az anyaga valamennyit enged, közepes vastagságú, inkább átmeneti (őszies, téli) viselet, de természetesen bármikor hordható - nyáron akár hidegebb napokon is megfelelő viselet.
Hibátlan, tökéletes és megkímélt állapotú (nem fakó, nem foltos, nem kinyúlt sehol, nem bolyhos, nincs szálkihúzódás, nem lukas, nem varrott).
PONTOS MÉRT MÉRETEK:
A piactér sablonján megadott értékeket kiterítve mértem. A zárójelben feltűntetett értékek: A kiterített állapotban mért, illetve elasztikus, valamint anyagából adódóan engedő ruhák esetében a körülbelüli maximumig mért értékeket jelentik tól-ig határok között.
Hossz válltól a ruha aljáig mérve: 52 cm.
Alul mért bősége: körülbelül 2x(44-60) cm.
Derékbőség:  körülbelül 2x(40-55) cm.
Mellbőség: körülbelül 2x(42-57) cm.
Ujja hossza (válli varrástól kívül mérve): 56 cm.
Ujja bősége vállnál: körülbelül 2x(20-27)  cm.
Szivesen válaszolok kérdésekre a termékkel kapcsolatban! Nézd meg a többi aukciómat is, válogass kedvedre! A termékeket vasalva postázom, de többnyire mosást igényelnek. Alkuképes a termék. Ötnél több termék vásárlása esetén 10% kedvezményt adok. Személyes átvétel Szolnokon előre megbeszélt helyen és időpontban megoldható.


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2021-01-04 07:06 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése