2019. január 28., hétfő

Tomahawk-dobóbalta - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Tomahawk-dobóbalta
M48-SOG tomahawk  „ Kommando Survival Rescue Axe” fantázianevű változat. A tomahawk markolata 38 centiméter hosszú, üvegszál erősítésű műanyag, végén csuklópánttal.  A fejet egy erős acél markolattüske segítségével rögzítették a nyélhez három csavar segítségével.  4 mm-es szárak, az „ anyák” 6, 5 mm vastag, belső menetes acél hüvelyek.  A tomahawk lényeges és mindenképpen leg érdekesebb része a fej. Rozsdamentes 2Cr13 acélból készült, süllyesztékes kovácsolással.  A fejen a fekete bevonatot szinterezéssel vitték fel.   A vágó él  hegytől hegyig majdnem 10 cm hosszúságú. A fej teljes hosszúsága az éltől a hátsó oldalon kialakított tüske hegyéig majdnem 20 centi. A tomahawk teljes tömege 650 gramm körül van. Karbantartásigény nulla (az élezésen túl).  Az üvegszálas műanyag nyél nem szárad ki, nem reped meg magától, a fej rozsdamentessége pedig tartósan nedves környezetben is jobban bírja bármelyik szokványos szerszámacélnál.
Tulajdonságai:
-Teljes hossz:  381 mm
-Fej hossz: 193 mm
-Él hossz: 97 mm
-Keménység: 53-55 HRC
-Markolat: Fiberglass nylon ( Üvegszál Erősített Műanyag)
-Tok: Gyöngy-vászon
-Markolat hossz: 375 mm
-Fej anyaga: 2Cr13
-Súly:  635 g
Használható:
Túrázáshoz, kempingezéshez, tábortűzhöz tűzifavágáshoz, vagy csak egyszerűen célba dobásra, de egy önvédelmi célra is alkalmas.  A gyöngyvászon tok övre fűzhető, de egy hátizsákban is elfér.  Autóba, vészhelyzetben használható balta ként .
A termék  teljesen új,  viszont  postai költség csökkentése miatt a képen látható papír doboz nélkül buborékos fóliában jól becsomagolva érkezik.
 Bármilyen kérdés merülne, fel szívesen válaszolok.
https: //www. youtube. com/watch? time_continue=377&v=YpcuscEAVhM

Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2019-02-18 00:41 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése