2018. február 4., vasárnap

Dr. habil. Hajnal Ferenc: A családorvoslás sajátos kérdései - Jelenlegi ára: 500 Ft


A családorvoslás sajátos kérdései
Kézirat/Egyetemi jegyzet
Tisztelt Kollégák!
"A családorvoslás gyakorlati kérdései" című tananyagunk beköszöntőjében említést tettem arról, hogy a családorvoslás specifikumait képező ismeretanyagot két kötetben jelentetjük meg. A megosztást mindenekelőtt a témák jellege engedte meg, a teoretikusabb fejezeteket az itt következő oldalakon adjuk közzé.
Az anyag tanulmányozása során mindazonáltal valószínűleg azt fogják észlelni amit magam is, mint szerkesztő: az elméleti ismeretekhez besorolt témák nagyon is élet- és gyakorlati-orientáltak. Érdemes lesz a jegyzetet elővenni akkor is, amikor nem valamely számonkérés motiválja a lapok forgatását: a hétköznapi gyakorlat fog feltehetően olyan eseteket és helyzeteket produkálni, amelyek esetleges megoldását az itt következő sorok rejtik.
A pályakezdők figyelmét hasonló okból tudjuk kéziratunkra felhívni: amellett, hogy pályájuk indulásakor itt másutt meg nem található szakmai ismeretekre tehetnek szert emlékezhetnek arra is, hol találhatnak kapaszkodót sajátos, szakmához kapcsolódó problémáik megoldásához.
A szerzők igazi vizsgaanyagot igyekeztek összeállítani, emiatt tömörítették mondanivalójukat. A témákban elmélyedni kívánó kollégák számára ily módon a forrásmunkákat ajánljuk.
Szívélyes üdvözlettel és jókívánságokkal a szerzőtársak nevében is
Dr. habil. Hajnal Ferenc, szerkesztő.
Szerkesztő
Dr. Habil. Hajnal Ferenc
Lektor
Dr. Fodor Miklós
Dr. Füredi Gyula
Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem (Szeged) , 1997
Ragasztott papírkötés , 122 oldal
Néhány szó tollal, néhány ceruzával van aláhúzva, a hátsó borító belső oldalán névbejegyzés látható.
Nyelv:
Magyar 
Méret:
24 cm x 17 cm
Megjegyzés:
Kézirat.


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-02-25 09:13 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése